LASERSKO GRAVIRANJE – LASERSKA GRAVURA

LASRESKA GRAVURA pruža širok spektar mogućnosti da na materijalu po izboru iscrtate veoma složene oblike, konture, linije, logotipe kao i tekst uz maksimalnu finoću i jasnoću linija. Ovo je naročito značajno za primenu u reklamne svrhe jer na ovaj način možemo svojim klijentima ponuditi personalizovane reklamne poklone, grafičke elemente, rezbarenje – graviranje enterijera, izradu tipskih proizvoda…
Laserski snop ima debiljnu od 0.01mm što nam dozvoljava da vršimo vrlo precizna sečenja, opsecanja i graviranje.

Tehnika laserske gravure:

Tehnika laserske gravure je Vektorska gravura kojom se ispisuje tekst i Rastersko graviranje kojim se obrađuje pločasti materijal.

Brzina rada

Sečenje delova na laseru se obavlja izuzetno velikom brzinom kada su u pitanju “mekani” materijali. Brzina sečenja opada proporcionalno debljini i tvrdoći, ali zahvaljujući velikoj snazi našeg lasera smanjenje kvaliteta biće minimalno.

CNC SEČENJE – CNC Glodalica

Nudimo pregrst mogućnosti da realizujete svoje ideje koristići modernu cnc optičku tehnologiju. CNC obrada pločastih materijala nudi mogućnosti gde Vaša kreativnost može doći do punog izražaja. Usluge CNC sečenja i graviranja mogu se koristiti u najrazličitijim industrijama i pri radu sa mnogim materijalima, i kombinacijom Laserske Graverke i CNC mašine smo u mogućnosti da pružimo kompletan servis u obradi i proizvodnji reklamnih predmeta sa primenom u reklamnoj industriji.

Tehnika CNC obrade

Obrada CNC mašinom se vrši fizičkim kontaktom namenskog glodala sa pločastim materijalom koje se obrađuje ili seče i brzina CNC obrade je proporcionalna tvrdoći ili debljini materijala koje se tretira glodalom. Širok spektar glodala nam daje široke mogućnosti za obradu materijala.